Over Ons

Wanneer u kiest voor ICEFACTORY kan u rekenen op een partnership met de grootste producent van ijsblokjes in de Benelux. Daarbij start u een samenwerking met een partner die stabiliteit en continuiteit biedt.

Zo bent u steeds zeker van:

  • de uitmuntende kwaliteit van het product
  • een stabiele en grote productiecapaciteit die continu aan uw vraag kan voldoen
  • interne en externe stock in combinatie met een uitgestrekt distributienetwerk voor directe levering
  • expertise, ervaring en professionaliteit

Icefactory is gecertificeerd door Loyds met IFS higher level grade en FAVV gekeurd.

 

ICEFAC(S)TORY

Icefactory is een ambitieus en modern familie bedrijf dat sinds 2008 actief is in de 'Ice Business'. Op korte tijd zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde met een eigen productie van ijsblokjes & crushed ice en een volautomatische, efficiënte en energiezuinige verpakkingslijn. Enkele feiten:

  • We produceren dagelijks 115 ton ice cubes. Hiervoor gebruiken we leidingwater dat via een ontkalkings-installatie en vervolgens door een U.V. filter aangeleverd wordt aan onze productielijn.
  • Onze gehele installatie, verpakking én werkwijze is IFS Food high standard approved en FAVV gekeurd. Zowel onze grondstof (water) als het eindproduct (ijsblok) worden maandelijks door een onafhankelijk / erkend laboratorium onderworpen aan een micro-biologische analyse. Alsook wordt elk zakje gescreend door onze metaaldetector.
  • We leveren verschillende verpakkingen gemaakt onder het eigen merk “ICEFACTORY” alsook private labels voor retailers.
  • In totaal hebben we een opslag van 3000 pallets in België en Nederland.
  • Samen met onze partners Blankendaal Coldstores & Daily Cool zorgen we voor voldoende opslag capaciteit in temperatuur gecontroleerde vrieshallen in Europa. Zo creëren we de flexibiliteit om steeds aan de noden van onze klanten te kunnen voldoen alsook een groot deel van de Europese markt te voorzien van ons gamma ijsblokjes. 
  • Dagelijks worden leveringen en distributie uitgevoerd over gans Europa aan zowel retail, HoReCa als particulieren.


Met onze kwaliteitsproducten hebben wij een voorsprong op onze concurrenten uit binnen- én buitenland. We blijven steeds verder werken om zowel de inhoud als de verpakkingen te innoveren.

Onze Visie

Onze missie is het leveren van premium ijsblokjes van de hoogste kwaliteit. Dankzij onze eigen opslag en distributienetwerk zorgt dit voor een succesvolle lange termijn samenwerking met onze klanten. Op deze manier creëren we een hoge klantentevredenheid. We laten immers onze kwaliteit en professionele werking spreken en dat zorgt voor resultaat.

Onze waarden

Innovatie, professionaliteit en kwaliteit gedreven door ervaring en expertise

Onze Producten