top of page
techniek.jpeg

Hello

Zoek je een verantwoordelijke toffe job als onderhoudsmanager in een geweldig bedrijf. Steek je graag de handen uit de mouwen, lees snel hieronder verder.

Als familiebedrijf verwelkomen we je graag voor een rondleiding op onze nieuwe site! Kom je mee bouwen aan een nieuw succesverhaal?

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Your Story

Onderhoud- & storingstechnieker

Icefactory produceert op grote schaal ijsblokjes producten voor internationale klanten vanuit haar nieuwe locatie in Beerse en heeft sterke groeiambities. Het volledige team brengt op duurzame én energie efficiënte wijze een kwaliteitsproduct tot stand.

 
Functiebeschrijving
Een ervaren Technieker om de verschillende verpakkingslijnen vlot draaiend te houden. Hier krijg jij de nodige zelfstandigheid, ben jij het aanspreekpunt en de uitvoerder voor het preventief onderhoud, de revisie en herstellingen op industriële installaties en toestellen. Als Technieker Werkplaats, werk je aan verschillende equipments zoals flowpackers, transportbanden, motoren, pompen, ventilatoren, reductiekasten, frequentieregelaar, perslucht …. 

  • Je kiest en hanteert het correct montagegereedschap en de juiste hulpmiddelen

  • Je bent innovatief en oplossingsgericht

  • Je hebt goede contacten met suppliers

Functie-eisen 
Allereerst, heb je ervaring in het afstellen / onderhouden van een afvullijn en heb je een sterk technisch inzicht om elektrische storingen efficiënt op te zoeken en te verhelpen.

Arbeidsvoorwaarden
Wil jij aan de slag bij het ICEFACTORY, dan kan je rekenen op boeiende en gevarieerde werkomgeving. Je komt terecht in een sfeer van teamwork, maar beschikt tegelijk over de nodige zelfstandigheid.


Wij zoeken jouw.

032 3 651 44 06

bottom of page